noglamour

Skönhet, ångest, plastik, botox, musik

No Glamour

Kategori: Allmänt

Hej alla därute i den stora Nät-rymden i den här bloggen ska jag berätta hur oglamouröst livet EGENTLIGEN är och jag tror många kommer känna igen sig, men missförstå mig inte jag är en livsnjutare, livsälskare som verkligen ÄLSKAR livet på riktigt! Ok nu börjar vi resan:

Att vara tjej/kvinna är ju som ni alla vet väldigt enkelt eller hur?

Ansa hår: kletiga krämer, vaxning med tillhörande smärta och det ni inte vet (män) är att vi får läskiga utslag med äckelpäckel inuti samt inåtväxande hår alltså Resultatet är inte alltid det man ville ha.

Mens: Tamponger är ju bekvämt men ibland råkar man trycka in 2 då man nästan glömmer att man har mens det är lite läskigt , ibland försvinner snöret in så man får gräva ut det. Det läskigaste av allt är att ha binda (min åsikt) när man ska göra nummer 2 så är det rött kladd där fram och brunt där bak en enda härligt blod/bajs sörja härligt va?

Bröst: Ständig oro för bröstcancer känns som man bär om kring på 2 st tidsinställda bomber och inte 2 st mysiga porriga tuttar som dessutom är ett helvete att försöka hitta rätt BH storlek, varje dag ser jag tjejer som köpt fel BH det sticker ut "ryggfläsk" pga för att bandet sitter för hårt i ryggen det blir 2 extra tuttar fram då kuporna är för små och en del "hissar" inte upp den tillräckligt så de har fortfarande hängtuttar sen ska skiten passa under en tight tröja också-- faaan det är högteknologiskt ska ni veta.
 
Okej det var nog rapport för idag nu ska jag återgå till det vanliga oglamorösa jobb-livet för några timmar för att senare åka hem och märk väl......FISKA..


Bilden är lånad från Internet  men här ser ni att kuporna är just "för små"




Kommentera inlägget här: